Dans- en yoga lessen voor volwassenen:Hét instituut in Geldrop Mierlo en omstreken voor

kunsteducatie en artistieke ontwikkeling.

Yoga incl. meditatie

Yoga incl. meditatie

Cursuscode 244


Tijd:

Woensdag 20.30 -21.30 uur


Start cursus: 13 september 2017


Aantal lessen:

32 lessen in 2 delen van 16 lessen

(delen zijn afzonderlijk te volgen)


Lesgeld:Docent:

Tamara van Lint


Tamara van Lint

Hele cursus

€ 220,-

Deel 1 afzonderlijk

€ 125,-

Deel 2 afzonderlijk

€ 125,-

Deel 2 na deel 1

€ 115,-

Hatha-yoga (हठ haṭha, योग yoga) is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. In het Westen is het vooral deze vorm van yoga die bekendheid heeft gekregen, waardoor men vaak hatha-yoga bedoelt, wanneer men van yoga spreekt.


Middels aandacht voor je lichaam en je ademhaling komen lichaam en geest tot rust. In deze les leer je basisoefeningen (asana's) uit de Hatha Yoga die het lichaam soepeler en sterker maken, daarna leer je bewegingen in een serie. Vervolgens ademhalingsoefeningen (pranayama's), ter voorbereiding op de concentratie (dharana) en meditatie (dhyana). We sluiten de les af met een heerlijk rustige ontspanning (savasana), zonder muziek. Yoga beweegt ons op het pad naar verlichting, harmonie en verbondenheid. Ervaar de vele positieve effecten die yoga ons kan bieden.   


Ervaring is niet nodig. Het tempo van deze les is rustig. Yogamatjes en dekentjes zijn aanwezig. Neem een trui/vest mee voor de ontspanning. Geniet van deze yogales: tijd voor jezelf!   Inschrijven