Hét instituut in Geldrop Mierlo en omstreken voor

kunsteducatie en artistieke ontwikkeling.

Vriend van De Wiele creatief

Welkom vriend


Onze passie is personen van klein tot groot op een prettige en sfeervolle manier binnen onze muren in contact te brengen met verscheidene dansante- en beeldende disciplines. Daar staan we voor, daar ligt ons hart.

Soms wil je als instelling net iets extra's aan kunnen bieden, maar ontbreekt het aan de middelen. Met name daarvoor is het geld van de 'Vrienden van De Wiele creatief' bedoeld. Enkele voorbeelden:


Door 'Vriend van De Wiele creatief' te worden kan een ieder die 'De Wiele creatief' een warm hart toe­draagt ons een steuntje in de rug te geven. Al vanaf € 27,50 per jaar kun je je 'Vriend van De Wiele creatief' noemen. Voor persoonlijke en specifieke vragen graag contact opnemen met info@dewielecreatief.nl of telefonisch (040) 285 54 96.


Word vriend want vrienden hebben een streepje voor

Voel je je aangesproken? Laat dan je hart spreken en word 'Vriend van De Wiele creatief'.


Wat krijg je ervoor terug?

De Wiele koestert haar vrienden en organiseert jaarlijks interessante activiteiten waaraan je als vriend kunt deelnemen. Dat is elk jaar weer an­ders. Wel staat vast dat je regelmatig op de hoogte gehouden wordt van onze activiteiten d.m.v. een nieuwsbrief. Daarnaast organiseren we jaarlijks een feestelijke en informatieve bijeenkomst voor de Vrienden waarbij we inzichtelijk maken hoe de middelen van afgelopen jaar zijn ingezet en wat de verdere plannen zijn. Ideeën vanuit de vrienden­kring zijn daarbij van harte welkom.


Enkele voorbeelden van wat je verder kunt ver­wachten:

Aanmelden als Vriend