Hét instituut in Geldrop Mierlo en omstreken voor

kunsteducatie en artistieke ontwikkeling.

Open dagen en inlooplessen op 6 en 7 september

Dit jaar zet De Wiele creatief samen met de andere gebruikers van Centrum Hofdael twee dagen de deuren open om belangstellenden kennis te kunnen laten maken met de verschillende cursussen en activiteiten die in 2017 en 2018 in Centrum Hofdael worden gegeven.


Samen presenteren

Het is een gezamenlijke presentatie van alle gebruikers van Centrum Hofdael. Niet alleen met kijken, maar vooral met doen, beleven en ook proeven. Er zijn tal van workshops en demo’s gepland waaraan je kunt deelnemen. Puur om te ervaren of deelname aan één van de cursussen of activiteiten iets is wat bij je past.


Gezellige markt

We maken er een gezellige markt van. De activiteiten staan gepland op het buitenplein voor Centrum Hofdael en binnen in de theaterzaal en verschillende ruimtes van Centrum Hofdael. Veel van onze docenten en cursusbegeleiders zijn aanwezig om de passie van hun vak met je te delen of je uit te leggen wat een cursus inhoudt.

We verwachten ook veel cursisten die weer een jaartje verder willen. Vraag hen gerust naar hun ervaringen.


Het evenement staat gepland op:


Speciaal voor De Wiele creatief:

Laat je informeren over de mogelijkheden bij De Wiele creatief. Neem een kijkje in ons karakteristieke gebouw, de werkplaats en onze prachtige dansstudio. Geniet van de activiteiten rondom Hofdael Open.


Klik hier voor Dans en ballet


Klik hier voor Beeldend

Klik voor meer informatie op één van de volgende links:


Dans:


- Inlooplessen dans


- Dansproeverij tieners


- Dansproeverij volwassenen


Beeldend:


- Activiteiten voor beeldende vakken