Fotografie


Hét instituut in Geldrop Mierlo en omstreken voor

kunsteducatie en artistieke ontwikkeling.

Fotografie gevorderden cursus

Cursuscode 311


Tijd: Maandag 19.30 -22.00 uur

       (1x per 2 weken)


Start: 15 januari 2018


Aantal lessen: 8


Lesgeld: € 135,-


Docent:

Marjolein van Hout


Marjolein van Hout

Fotografie gevorderden cursus

We hanteren het principe “learning by doing”. De theorie breng je dus meteen in de praktijk: tijdens de lessen en aan de hand van huiswerk opdrachten oefen je wat je hebt geleerd.


Net als bij de basiscursus worden hier techniek en creativiteit met elkaar afgewisseld. Ook komen er verschillende thema’s en onderwerpen aanbod.


Op het eind van de cursus ga je werken aan je eindopdracht, je eigen fotografie project.


Wanneer je de basiscursus fotografie bij de Wiele hebt afgerond kan je doorstromen naar deze cursus. Of als je de basis kennis van fotografie al bezit kan je een intake doen om te toetsen of je niveau van fotograferen bij deze cursus past.


Benodigdheden: spiegelreflexcamera, systeemcamera, of camera met instelbare sluitertijd en diafragma. Computerfaciliteiten thuis.


Meer fotograferen?

Sluit je dan aan bij onze fotoclub !

Bij de gevorderde cursus fotografie gaan we dieper in op de techniek van de digitale fotografie. Je leert bijvoorbeeld hoe je een reproductie maakt, wat doe je met de grijskaart, werken met de reportage flitser, studio fotografie, en het inhoudelijk bespreken van elkaar foto’s zijn enkele elementen die aan bod komen tijdens deze cursus.

Maar naast de technische elementen leer je ook hoe je kunt fotograferen met een concept, je gaat mood boards maken en je leert vooraf je strategie te bepalen.

Inschrijven